Veelgestelde vragen.

Wij begrijpen dat er heel veel vragen zijn rondom een nieuw festival, en hebben daarom de meest gestelde even op een rij gezet. Mocht je vraag er niet tussen staan, kun je ons altijd via het contactformulier, Social Media of per mail bereiken.

Onze partners en sponsoren.

Wij zoeken donateurs.

Luilak Festival is een non-profit festival, afhankelijk van subsidies, sponsoren en vrijwilligers. Door middel van een kleine donatie, kan ook jij een groot verschil maken voor ons festival. Klik op de knop hiernaast en doneer! Alvast hartelijk dank voor je bijdrage

Voor (grotere) sponsoring kun je terecht op onze eigen sponsor pagina hieronder. 

Vrijwilligers.

Wil jij als vrijwilliger aan de slag?

Zoals elk jaar zoeken wij vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als stage manager, backstage manager, kaartscanner, runner, artist handler, technici - wil je meehelpen aan de promotie of wil je gewoon algemene ervaring opdoen dmv een meekijk-dagje. Ook stagieres zijn hartelijk welkom.

Meld je dan snel aan hieronder.

Meld je aan

Sponsoren.

Benieuwd naar onze sponsormogelijkheden ?

Omdat wij een non-profit festival zijn, zijn wij 100% afhankelijk van donaties, subsidies en sponsoren. Wij willen de drempel laag houden door onze ticketprijzen laag te houden, maar willen onze bezoekers natuurlijk wel een geweldige avond bieden. En daar is geld voor nodig... Heel veel geld.

Alle kleine beetjes helpen, en je krijgt er uiteraard ook wat voor terug.

Bekijk onze sponsormogelijkheden.

Sponsor ons

Partners.

Een festival organiseer je niet alleen.

Naast onze vrijwilligers en sponsoren, zijn wij ook altijd opzoek naar nieuwe partners voor leuke samenwerkingen. Heb je een boodschap die aansluit op onze doelgroep ? Wil je graag een product, een act of een gerecht uittesten ? Kun je financieel niet sponsoren maar heb je wel materialen ? Ben je een opleider die aansluit op onze branche en zoeken jullie leerlingen stages ? Ben je van de radio en televisie en zoek je wederzijdse aandacht ?

Neem dan snel contact op!

Partner up!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en..

Blijf op de hoogte.

Newsletter